Inspiraties

Jungle Fever

Jungle motieven zijn helemaal in. Haal de jungle in huis met het behangpapier 'Grand safari' van Dekens.

Grand Safari

Hier is pure inspiratie uit het dierenrijk, vakkundig vertaald in deze tactiele ontwerpen. Dierenprint is overal, altijd in stijl en helemaal volgens de laatste trends. Dekens heeft de jungle verkend en luipaarden en iconische pythons gevonden. Zebra's trekken over de vlakten. Kijk dichterbij en panters en buffels beginnen te verschijnen.

Patronen en texturen laten zich inspireren: vlekken, strepen, schubben en een zonovergoten huid, allemaal tegen een achtergrond van junglebladeren. Daarnaast een speciaal blokontwerp waarbij je de structuur van de boomstam kunt voelen. De kleuren zijn tijdloos en toch eigentijds: van Saharazand tot prairiegroen, olifantgrijs tot oaseblauw, mamba zwart, zonsondergangroze en woestijnrood.

HV-Interieu

Tijgerprint. De tijgerprint is een blijvend motief. Je vindt de print overal: in kleding, accessoires, gordijnen en ja zelfs in behangpapier. Dekens heeft zich geïnspireerd op de jungle en op de motieven die een dierenhuid kan hebben. Zo is de slangenmotief nu ook weer helemaal hip. De slangenmotief vind je nu vooral op handtassen, maar vanaf nu zie je de slangenprint ook meer en meer terugkomen in behangpapier.  Laat je inspireren door de Jungle! 

HV-Interieur

Niet alleen Dekens heeft een ruim aanbod aan dierenmotieven. Ook andere merken zoals: Eijffinger, Arte en HW hebben een ruim aanbod aan dierenmotieven.

Ontdek het aanbod behangpapier in onze toonzalen

Spring eens binnen en kom gezellig snuisteren door ons uitgebreide aanbod. Wil je zeker zijn van je stuk? Maak dan snel een afspraak met één van onze medewerkers in onze winkels.