Inspiraties

Pastelverfkleuren

Licht van kleur, zijn vrolijk en erg handig bij het creëren van een kleurrijke maar lichte kamer.

Pastelkleuren

Pastelkleuren passen goed in een meer eigentijdse omgeving of in een omgeving met weinig natuurlijk licht. Gebruik pastelkleuren voor muren in een all-over schema om een ​​ruimtelijk gevoel te creëren.

Het gebruik maken van pastelkleuren is tegenwoordig echt een trend. Wie droomt er nu niet van een prachtige mintgroene muur. Een pastelkleur is een lichte zuivere kleur. Deze kleuren worden gemaakt door een druppel witte verf aan een felle kleur toe te voegen, dit maakt de kleur erg zacht. Pastelkleuren zijn ook nog eens leuk met elkaar te combineren. Een mintgroene muur staat bijvoorbeeld mooi bij een lichtblauwe muur.

 

Combineren

Dat er veel bij pastelkleuren past is een groot voordeel, hierdoor kun je het leuk combineren met verschillende soorten accessoires. Je kunt het namelijk makkelijk combineren met accessoires in pastelkleuren. Je hebt genoeg leuke roze accessoires die prachtig staan bij je andere pastelkleuren. Je kunt er ook voor kiezen om de pastel kleuren te combineren met zwart of wit, dit geeft het een stoerdere look. Hierdoor kun je deze kleuren ook makkelijk toepassen in een jongens slaapkamer, ga dan voor mintgroen of lichtblauw.

HV-Interieur

zachte kleuren zoals: lichtgroen en poederroos zijn in hun opmars. Ze zijn ook perfect met elkaar te combineren. Pastelkleuren zorgen voor leuke combinaties. Zo creëer je iets uniek.

Ontdek het verfaanbod in onze toonzalen

Spring eens binnen en kom gezellig snuisteren door ons uitgebreide aanbod. Wil je zeker zijn van je stuk? Maak dan snel een afspraak met één van onze medewerkers in onze winkels.