Jij je interieurdroom, wij de realisatie

Jij je interieurdroom, wij de realisatie

Van interieuradvies over een confectieatelier tot vakkundige plaatsing, bij HV-interieur vind je alles onder één dak voor de realisatie van je droominterieur.

Lees meer →
Binnen kijken bij Sara

Binnen kijken bij Sara

Sara is dagelijks bezig met decoratie en interieurvormgeving. Toen ze begon aan de inrichting van haar appartement wist ze dus goed wat ze wou. Ze koos voor HV Interieur omwille van de expertise en het grote, kwalitatieve aanbod. We geven je graag een rondleiding in haar stijlvolle interieur..

Lees meer →
realisaties

Realisaties

Dé ruimte creëren die jij voor ogen hebt? Bij HV-Interieur luistert naar uw wensen en helpen jou bij het maken van de juiste keuzes. Bekijk onze realisaties

Lees meer →
Standard Post with Gallery

Zelf schilderen is helemaal niet moeilijk

Zelf schilderen is helemaal niet moeilijk. Meer zelfs, het is ook nog eens leuk! Je ziet immers onmiddellijk het resultaat van je werk. Maak gebruik van de HV-verftips, die maken je werk niet alleen gemakkelijker, maar het resultaat ook mooier.!

Lees meer →
Spiced Honey

Spiced Honey

Spiced Honey, warme gouden tinten gemengd met natuurlijke neutrale kleuren helpen een gezellige en warme sfeer te creëren.

Exotique

Exotique

De nieuwe collectie Exotique neemt je mee op expeditie. Ontdek de verborgen schoonheid van tropische oorden, ver van hier. Lekker warm met dieporanje als basiskleur gecombineerd met zoete roze tinten.

jungle green

Jungle green

Met speelse geometrische dessins, natuurlijke groene tinten en sprekende kleuren waait er een frisse lentesfeer door de kamer.