Image
Image
Image
Image
Image
Image
 

Ons vakkundig personeel zorgt voor een perfecte plaatsing, zodat u nog jarenlang van uw vloerbekleding kan genieten.

Bent u op zoek naar een rode loper voor uw feestelijkheden.
HV heeft rood tapijt aan verschillende breedten, te beginnen van 1 meter en dit aan slechts 3 euro per vierkante meter. 

Hoe meet ik mijn vloer op? (speciale vloeren, rubber, projectvloeren)
Projectvloeren (zoals rubber, homogene PVC, etc.) worden meestal geproduceerd in banen, deze moeten in de ruimte worden ingepast. De benodigde hoeveelheid kan dus wel wat afwijken van de werkelijke oppervlakte. Het percentage snijverlies varieert dus afhankelijk van de afmetingen van de ruimte. Baseer je dus nooit op de netto oppervlakte, maar overleg in de winkel je maten.

De oppervlakte van een ruimte is dus minder belangrijk, wel de lengte en de breedte. Indien de ruimte niet vierhoekig is, vraagt dit iets meer rekenwerk. De ruimte opdelen in deelruimtes is hier een handig hulpmiddel voor. Hiervoor worden best zo veel mogelijk maten genoteerd. Op het bouwplan zijn de maten en soms de oppervlakte van de ruimte terug te vinden. Deze zijn een goede indicatie, maar de werkelijke maten wijken hier vaak van af. Daarom wordt de ruimte best nagemeten.

Andere belangrijke elementen zijn deuren en ramen of andere obstakels zoals chauffagebuizen, kasten, dorpels, etc. Hiervoor moeten de nodige onderbrekingen, profielen of aansluitingen voorzien worden.

Controleer of de ruimte niet onderhevig is aan opstijgend vocht. Analyseer hiervoor de vloeropbouw en de verluchting van de onderliggende ruimte.
Wat heb ik nodig om mijn vloerbekelding te leggen?
Het is aan te raden deze bekleding te laten plaatsen door een professionele plaatser. Bespreek uw plaatsing in de winkel.
Hoe reinig ik mijn vloerbekleding?
Bij het stofzuigen, steeds opletten dat er geen harde of scherpe voorwerpen krassen kunnen maken.

Het is belangrijk de vloerbekleding correct te onderhouden en dus het juiste reinigingsproduct te gebruiken. Wij raden altijd aan een product te gebruiken dat ontwikkeld is in samenwerking met de fabrikant van de vloerbekleding (vb. Monel). Andere producten kunnen de beschermlaag aantasten of de vloer dof maken.

Altijd eerst het vuil en stof verwijderen. Voeg de juiste dosering toe aan een emmer water. Maak gebruik van een niet-pluizende doek of dweil. Kuis zeker nooit te nat en spoel regelmatig. Vergeet nadien niet na te dweilen tot er geen vocht meer zichtbaar is .
 

 

Wenst u gerichte informatie over de vloer?
Icon

Een vlotte professionele plaatsing

HV-Interieur zet een aantal stappen op een rij om u op weg te helpen

Icon

STYLING ADVIES

Wie wil er niet wonen in een warm, mooi en uitnodigend huis?