Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
 

V33, de makkelijkste manier om je interieur te restylen.

JE WIL GRAAG JE INTERIEUR RESTYLEN MAAR JE KIJKT OP TEGEN AL HET WERK DAT ER KOMT BIJ KIJKEN. DAN IS ER NU GOED NIEUWS: DE RENOVATIEVERVEN VAN V33 BIEDEN EEN IDEALE OPLOSSING VOOR ELKE ONDERGROND. EENVOUDIG, SNEL EN EFFICIËNT ZIJN DE TOVERWOORDEN. KOM HET HELE ASSORTIMENT V33 RENOVATIEVERVEN ONTDEKKEN BIJ HV-INTERIEUR.

Met de V33 renovatieverven hoef je echt geen professional te zijn om aan de restyling van bijvoorbeeld je keuken te beginnen. Oogt je keuken wat somber of is ze wat gedateerd ? Een nieuw laagje verf kan dan wonderen doen en zorgen voor meer licht en ruimtelijk gevoel. De keukenkasten, de muurtegels, aanrechttegels, tegelvloeren tot zelfs de electrotoestellen kunnen in een nieuw fris kleedje gestopt worden. Je hebt de keuze uit een ruime waaier aan hippe kleuren. Een grote troef van de V33 renovatieverven is dat er geen intensieve en onaangename voorbereidingswerken moeten gebeuren. De verf wordt gewoon direct geplaatst op de originele ondergrond. Niet nodig dus om die verniste deurtjes vooraf te gaan bewerken met afbijtingsproduct. En zelfs een grondlaag is niet nodig. Minder voorbereidingswerk betekent natuurlijk ook tijdswinst en kan je motiveren om sneller aan de slag te gaan. Je zal ook geen last hebben van die vervelende white spirit die in je kleren kruipt en de luchtwegen irriteert: de V33-verven zijn op waterbasis hetgeen ook weer minder schadelijk is voor het milieu. Kasten in gevernist hout, geverfd hout, melamine, multiplex, aanrechttegels... voor elke ondergrond hebben de V33-verven een ideale oplossing.

 

 

Wenst u gerichte informatie?
Icon

PROFESSIONELE PLAATSING DOOR HV

De schilderwerken kunnen volledig verzorgd worden door onze eigen dienst. Hiervoor kan u steeds vrijblijvend een afspraak maken en komen wij ter plaatse kijken.

Icon

STYLING ADVIES

Wie wil er niet wonen in een warm, mooi en uitnodigend huis?